Cu o femeie trebuie să te porți frumos, dacă nu, lasă pe altcineva să o facă

Mulți bărbați sunt norocoși. Însă nu știu ce femeie au alături de ei și nu ştiu nici cum să se poarte cu ea. Iar tot acest noroc poate fi în zadar dacă nu știi să te porți frumos cu o femeie.

Nu poți să te porți frumos cu o femeie? Atunci lasă pe altcineva să o facă!

Se poate să fi întâlnit o femeie care te iubește și care ar face orice pentru tine. O femeie care îți oferă iubirea ei fără a-ți cere ceva în schimb. Tipul de femeie care crede că oamenii sunt buni, indiferent de situațiile prin care a trecut, indiferent de câte ori a fost abandonată sau dezamăgită. Femeia care crede că nu ar trebui să-i permită trecutului să-i definească viitorul. Femeia care nu construiește ziduri, ci poduri între inimile oamenilor. Nu se ascunde în spatele lucrurilor rele care i s-au întâmplat. Alege să meargă cu fruntea ridicată. Alege să iubească în ciuda fricii și durerii.

De o astfel de femeie trebuie să ai grijă. Nu o face să regrete că s-a îndrăgostit de tine! Nu fi unul dintre cei care o folosesc sau profită de bunătatea ei! Cunoaște-o pe cea de lângă tine și poartă-te frumos cu ea! Nu fi ca restul! Nu te juca cu sentimentele ei și învață să o tratezi corect. Nu o face să se simtă niciodată singură când este cu tine! Arată-i că ți se pare valoroasă și fă-o să înțeleagă ce înseamnă pentru tine! Poți găsi un milion de moduri noi prin care-i poți spune cât de mult o iubești, poți să îți dovedești dragostea prin sute de feluri.

Nu o răni, nu te juca cu sentimentele ei, nu te juca și nu lăsa nimic să intervină între voi doi.

Apreciaz-o! Nu lăsa eforturile sale să treacă neobservate! Nu rata niciodată acele mici semne de atenție sau afecțiune din partea sa! Ar trebui să îi mulțumești, să recunoști ceea ce face și să îi oferi ceva în schimb, chiar dacă ea nu îți cere niciodată nimic.

Iar dacă nu te simți pregătit să fii alături de ea, nu îi face rău. Nu îi distruge viața doar pentru că nu știi ce să faci.

Nu o rupe în milioane de bucăți doar pentru că nu știi cum să te porți cu ea. Dă-te la o parte și permite altcuiva să aibă grijă de ea! Dacă nu ești pregătit să o ții doar pe ea în viața ta, dacă nu vrei ca ea să fie prioritatea ta, dacă nu știi să o apreciezi și să îi oferi tot ce merită, atunci nu te angaja într-o relație cu ea. Nu te oferi să o prinzi, dacă știi că o să o lași să cadă atunci când are nevoie.

Vei avea mereu un loc rezervat în inima femeii care te-a iubit, dar nu și în viața ei

Ai văzut fericirea din ochii ei de fiecare dată când te ținea strâns de mână atunci când vă plimbați prin oraș. Ai simțit dorul cu care te strânge tare la piept după o zi în care nu v-ați văzut. Ai văzut inocența ei în momentele în care își cobora urechea spre inima ta, cât s-o audă cum bate și să ți se cuibărească în brațe ca un copil. Ai simțit blândețea cu care te privea dimineața, înainte să deschizi ochii și bucuria cu care îți oferea primul sărut. Ai avut toată încrederea unei femei care a făcut cunoștință cu trădarea, dar a ales să o lase drept cadou trecutului.

Ai avut toate aceste lucruri, cam tot ce ți-a putut ea oferi, dar nu a fost de ajuns. Nu a fost de ajuns ca doar unul să ofere, în timp ce altul doar să aștepte să primească. Fericirea din ochii ei n-a mai putut să vadă mai departe de ignoranța ta, dorul pe care îl simțea nu a putut compensa neglijența. Încrederea pe care ți-a oferit-o nu a putut ține piept minciunilor și unei noi întâlniri cu trădarea. „Te iubesc”-uilor ei, mesajelor fără răspuns și apelurilor respinse nu le-au ajuns un simplu „Și eu” sau „Eram ocupat”.

Ai avut la braț o femeie la care mulți bărbați râvnesc, dar care a avut ochi pentru unul singur – cel care a reușit să o facă fericită și apoi să uite cum să întrețină iubirea. În sufletul unei femei care te-a iubit, vei avea mereu un loc, însă nu și în viața ei. În suflet, va păstra toate amintirile frumoase, imaginea bărbatului care a făcut-o cândva să zâmbească, dar care pur și simplu s-a pierdut pe drum. În viață, va face loc pentru oamenii care merită fiecare zâmbet, fiecare grijă, fiecare secundă și fiecare gram de iubire din partea ei.

Chiar dacă acum îți dorești un loc în viața acestei femei, îi vei rămâne doar în suflet, iar ea va fi fericită. Va fi fericită la brațul unui bărbat care va face totul să o țină cât mai aproape de suflet.

sursa – http://www.eva.ro/dragoste/relatii/cu-o-femeie-trebuie-sa-te-porti-frumos-daca-nu-lasa-pe-altcineva-sa-o-faca-articol-177063.html